1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ραδιοταξί

Με μεγάλη επιτυχία, ολοκληρώθηκε το Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Ραδιοταξί που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Επιμελητηρίου Λάρισας και στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού στις 20, 21 και 22 Οκτωβρίου.

Το συνέδριο ήταν μια πρωτοβουλία του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί Λάρισας My Taxi και διοργανώθηκε στα πλαίσια της αναβάθμισης των δικτύων Ραδιοταξί με τη δημιουργία ενός κοινού αριθμού κλήσης για ταξί σε όλη την Ελλάδα, του πενταψήφιου αριθμού 18300, της εν γένει συνεργασίας τους για μείωση του λειτουργικού κόστους για τους επαγγελματίες αλλά και για να ακουστούν απόψεις, προτάσεις και λύσεις οι οποίες θα αναβαθμίσουν τον κλάδο, ώστε οι πολίτες να απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού My Taxi κ. Πιπερίδης, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Ανάμεσά τους ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης κ. Θανάσης Παιδής, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Θάνος Αδαμόπουλος, από την ΕΣΕΕ ο κ. Τσαπλές Γιώργος, από την ΟΕΒΕΛ ο πρόεδρος κ. Παλιογιάννης Δημήτρης, η Διευθύντρια του Μηχανολογικού Λάρισας κ. Δέσποινα Παπαδοπούλου, ο Γ. Γραμματέας της Ομοσπονδίας ταξί κ. Πάρης Κισσάς, ο Γ. Γραμματέας του ΣΑΤΑ κ. Μάκης Κασιδιάρης, ο πρόεδρος του Σωματείου Ταξί Θεσσαλονίκης κ. Κλήμης Λεοντιάδης, ο πρώην πρόεδρος Taxiway και εκπρόσωπός του στο 18300 κ. Αθανάσιος Μαυρίδης και ο πρόεδρος του Ραδιοταξί Κατερίνης κ. Γιώργος Παρθενίδης. Τη δεύτερη μέρα του συνεδρίου χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας, κ. Δημήτρης Αδάμ.

mytaxi-sunedrio-radiotaxi-3 mytaxi-sunedrio-radiotaxi-1

Το «παρών» έδωσαν επίσης στελέχη ραδιοδικτύων από όλη τη χώρα μεταξύ άλλων από τα ραδιοδίκτυα Αλεξανδρούπολης, Ξάνθης, Κομοτηνής, Καβάλας, Σερρών, Θεσσαλονίκης, Βέροιας, Κοζάνης, Βόλου, Αθηνών, Κατερίνης, Χαλκίδας, Θήβας, Πάτρας, Κορίνθου, Καλαμάτας, Κέρκυρας, Λευκάδας, Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου καθώς και μέλη της Διοίκησης του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Θεσσαλονίκης.

Κατά την ομιλία του ο κ. Πιπερίδης αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα, στα κοινά προβλήματα του κλάδου τα οποία προκειμένου να περιοριστούν θα πρέπει όλα τα ραδιοδίκτυα να συνεργαστούν στενά δρώντας από κοινού και στοχευμένα. Ήδη τα επιμέρους Ραδιοδίκτυα έχουν μετατραπεί σε ενιαίο φορέα και έχει υπογραφεί καταστατικό από εκπροσώπους των Ραδιοδικτύων αυτών στις περισσότερες πόλεις της χώρας. Επίσης, αναφέρθηκε στα στάδια εξέλιξης του Συνεταιρισμού, από την ημέρα ίδρυσής του μέχρι σήμερα.

Ο Συνεταιρισμός Ραδιοταξί Λάρισας My Taxi μπορεί και αυτοχρηματοδοτεί τις ανάγκες του με αποτέλεσμα να έχει μια από τις χαμηλότερες συνδρομές στην Ελλάδα και παράλληλα τους απαιτούμενους πόρους προκειμένου να εξελίσσεται συνεχώς.
Στα πλαίσια της αναβάθμισής του, έχει φροντίσει να έχει στην κατοχή του εννιαθέσιο οχήμα και οχήμα ΑΜΕΑ, έχει αναβαθμίσει πλήρως το τηλεφωνικό του κέντρο ενώ παρέχει τη δυνατότητα στον πελάτη να καλέσει taxi και μέσω internet με την εφαρμογή my taxi larisas.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 22 Οκτωβρίου με την ξενάγηση των στελεχών στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού ταξί Λάρισας mytaxi.

Οι επαγγελματίες αποκόμισαν σημαντικά οφέλη και έδωσαν ραντεβού για το επόμενο Συνέδριο.