Ο Συνεταιρισμός

Το 1987 θέλοντας να κάνουμε ένα βήμα μπροστά προχωρήσαμε στη σύσταση Σωματείου Ράδιο Ταξί και με αίτηση στη Νομαρχία Λάρισας μας παραχωρήθηκε συχνότητα VHF.

Στη συνέχεια τοποθετήθηκε ο απαραίτητος εξοπλισμός στα αυτοκίνητα και δημιουργήθηκε ένα τηλεφωνικό κέντρο όπου κάθε πολίτης μπορούσε να καλέσει και να εξυπηρετηθεί άμεσα.

Δέκα χρόνια αργότερα το 1997 το Σωματείο Ράδιο Ταξί Λάρισας μετατράπηκε στην Αστική Εταιρία Ράδιο Ταξί Λάρισας «Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ» προσπαθώντας πάντα να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες της Λάρισας αλλά και στους επισκέπτες.

Με τη μορφή αυτή φτάσαμε στο ανώτερο σημείο εξέλιξης με βάση τα περιθώρια που έδινε η πολιτεία για τις Αστικές Εταιρίες.

Με τη ψήφιση του Ν. 3109 του 2003 συνειδητοποιήσαμε τις προοπτικές των Συνεταιρισμών και των Α.Ε. έναντι των Αστικών Εταιριών με αποτέλεσμα στα τέλη του 2006 την μετατροπής μας σε Συνεταιρισμό Περιορισμένης Ευθύνης με στόλο 250 ταξί.Στόχος του συνεταιρισμού μας είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε στο κοινό και τους επισκέπτες της Λάρισας.